Hogyan működik a szakikell.hu?

A szakikell.hu felülete nagyon egyszerű, mind a hirdetés feladói, mind pedig a szakemberek számára. Az első és legfontosabb lépés, hogy a weboldalra történő regisztráció megtörténjen.

Amennyiben Szakemberként szeretnél regisztrálni, meg kell adnod a neved, telefonszámod, e-mail címed, illetve a számlázáshoz szükséges adatokat, feltüntetve az adószámot is.

Amennyiben Ügyfélként szeretnél regisztrálni, mindössze a nevedre és e-mail címedre lesz szükség. Az adatok megadását követően a rendszer kér majd egy jelszót, amit érdemes megjegyezni vagy felírni, hogy a későbbiekben is könnyen be tudj lépni a profilodba. A megfelelő rubrikák bejelölésével kezdetét is veheti a szakemberek felkutatása.

Szakembert keresel egy adott feladatra?

1. Első lépésként a főoldalon válaszd ki a tevékenységi kört (pl. "Építkezés, felújítás"), majd add meg a feladat részleteit. Próbáld minél részletesebben kifejteni, hogy a szakemberek több információval rendelkezzenek a megbízással kapcsolatban.

2. Rendkívül fontos, hogy megjelöld az elvégzendő munka helyszínét (pl. "Veszprém").

3. Ezt követően add meg neved, e-mail címed és telefonszámod, amin felvehetik veled a kapcsolatot a szakemberek.

4. Segítségként - az előre megadott lehetőségeket használva minél pontosabban - add meg az elvégzendő munka részleteit. Válaszd ki az elvégzendő munkavégzés típusát (pl. "burkolás"), jelöld meg, hol van a burkolandó felület (pl. "kültér"), illetve mekkora munkaterület kivitelezésére keresel szakembert (pl. "50-100 m2"), valamint hogy mikor vennéd igénybe a Szaki munkáját (pl. "a lehető leghamarabb").

5. Amennyiben szükségét érzed, akár fotót is csatolhatsz.

6. A "Hirdetés rögzítése" gombra kattintva elküldheted igényeidet az adott szakemberek számára.

7. Ha pontosan megadod az elvégzendő munka részleteit, a szakemberek fel tudják mérni a feladat idejét, költségét és pontos árajánlatot tudnak küldeni számodra.

A hirdetése feladása után máris beléphetsz a profilodba.

  • Megtekintheted hirdetésed státuszát (aktív/ellenőrzés alatt)
  • Szerkesztheted, vagy akár vissza is vonhatod a feladott hirdetést.
  • Megnézheted a szakemberek listáját, akik már jelentkeztek a hirdetésedre.
  • Felveheted a kapcsolatot a legszimpatikusabb szakemberrel, akik ajánlatot küldtek az általad feladott hirdetésre.

Szakember vagyok, munkát szeretnék vállalni.

1. A regisztrációt követően az első feladatod, hogy a profilodat feltöltsd személyes adataiddal, illetve megadd, milyen feladatokat vállalnál szívesen.

2. Fontos, hogy kiválaszd azokat a kategóriákat, amelyekben otthonosan mozogsz (pl: burkolás, gipszkartonozás stb.).

3. Ezt követően tudsz krediteket vásárolni, amelynek segítségével majd lekérheted a számodra szimpatikus hirdetés feladójának az adatait, hogy felvedd vele a kapcsolatot.

4. A profilodba vágó hirdetéseket azonnal megkapod, s Te döntöd el, hogy mely ügyfél adatait szeretnéd letölteni/megnézni.

5. Amennyiben valamelyik ajánlat megfelelő számodra, fel tudod venni a kapcsolatot a hirdetés feladójával és a megbeszélést követően kezdetét veheti a munka!

Hogyan tudják a szakemberek felvenni a kapcsolatot az ügyfelekkel?

  • Ahhoz, hogy az érdeklődő szakemberek kapcsolatba tudjanak lépni az Ügyféllel, jóvá kell hagyni azok jelentkezését.
  • Ezt követően az ügyfelek által megadott elérhetőségek egyikén (e-mail cím, telefonszám) a szakemberek fel tudják venni velük a kapcsolatot.

Kérdés esetén, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot és mi igyekszünk segíteni! Munkára fel! :)